DJ Spinna ще гостува на Sozopol Fest

9021
DJ Spinna ще гостува на Sozopol Fest

Нюйоркската легенда в хип-хоп и денс сцена, вдъхновението на Eminem, MosDef, Talib Kweli и Pharaohe Monch - DJ Spinna ще стъпи на сцената през втората вечер на Sozopol Fest, който ще се състои в къмпинг Градина на 29 и 30 юни.

DJ Spinna е творец, който се издига над жанрове и ограничения. Един изключителен DJ, продуцент, ремиксатор и музикант, Spinna притежава впечатляваща комбинация от музикални умения. Свежият поглед върху вечните мелодии на соул музиката е негова запазена марка.

Лана дел Рей с нов сингъл през юли

Певицата Лана дел Рей ще представи новия си сингъл "National Anthem" на 8 юли, съобщи известен таблоид. Парчето се оказва част от дебю...

Един от първите почитатели на DJ Spinna е продуцентът на The Jigmastas и така Spinna веднага става част от музикалното пано, което вдъхновява гиганти като Eminem, Mos Def, Talib Kweli и Pharaohe Monch. Той продуцира вечните класики „J-Live“, „Mr. Complex“ и „The Polyrhythm Addicts“, както и си сътрудничи с хип-хоп легенди като Sadat X&Grand Puba от Brand Nubian, Masta Ace, Guru и The Jungle Brothers. В същото време DJ Spinna изгражда репутацията си на сериозен ремиксатор, преработващ хитове на имена като De La Soul, Das EFX и MC Eiht.

Наскоро той ремиксира дуета на Mary J. Blige и George Michael, както и парчето на Michael Jackson „We’re Almost There”, издадено от Motown Records. Spinna продължава да експериментира с парчета на Donald Byrd, Eddie Kendricks, Betty Carter, Roy Ayers, Al Jarreau и Stevie Wonder. Работи за 4 Hero, Brand New Heavies, J Dilla Bred Platinum Pied Pipers, Bay Area Songstress Goapele и презокеанския дует Les Nubians. Spinna успява да остави и незаличим отпечатък върху хаус музиката със своя световноизвестен ремикс на “Days Like This” на Shawn Escoffery.

Епохалният му солов албум “Here To There” е издаден от BBE Records и го вдъхновява през 2003 година, за да основе свой собствен лейбъл - Wonderwax, който се превръща в дом както за много соул денс музикати, така и за достойните постижения на съвременни имена като Rich Medina, Lady Alma, Blaze, The Free Radikalz и Selean.

Докато трупа сингли и фенове, DJ Spinna успява да изгради репутация и на DJ от световна класа. Той е част от неколцината DJ-и, които са уважавани както за хаус миксирането си, така и за традиционния си грамофонен хип-хоп.

Албум на Мейдън е най-добрият на Острова

Хеви метъл легендите от Айрън Мейдън оглавиха класация на най-добрите британски албуми през последните 60 години с албума си "The Numbe...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com